27 Şubat 2016 Cumartesi

Yüklen Can Dündar, Hakkındır!




Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk'e bu kadar saldırıp Kemalist devrim karşıtları HDP'den YCHP'ye, cemaatten AB-D'ye tüm unsurlarla yakın temaslarda bulunurken, göğsüne okyanus ötesinden indirilen "mağduriyet'inle kendine Cumhuriyetçi, Atatürkçü diyenlerin ana profillerinde yine övgülerle karşılanıyorsan senden tek bir ricada bulunmak istiyorum Can Dündar:

Kemalist değerlere daha fazla saldır, aşağıla, karala. Cumhuriyet gazetesi çalışanlarına olan tacizini arttır, kalan tek tük Atatürkçü yazarları da kov, gazetede ulus devlet düşmanlarına daha fazla alan aç.

Kemalizm ile AKP'yi daha da fazla eşitle.

Sen bunları daha da alenen yapacak ve yaptığında niyeti sorgulanmayacak bir potansiyele sahipsin artık.

Kullan sonuna kadar, hakkındır.

***

Bir sistem hükümetten daha çok muhalefeti kontrol altında tutmak ister. Çünkü kukla hükümetleri ayakta tutan sahte muhalefettir.

O yüzden bir Erdoğan da bizim tarafa lazımdı -ki hep lazımdır-. Lakin kan yine aranmadı bizzat hazırlandı. Aranıyormuş algısı yapılır yapılmaz da sunuldu.

Hazır son kahraman Selahattin Demirtaş da çaptan düşmeye başlamışken ağzı laf yapanın yerine kalemi laf yazanın girmesinin tam da zamanıydı.

Artık alkışlar(ınız) ve cep telefonların(ız)ın ışıkları eşliginde oyunda!

Kutlu olsun!

Bol şanş!

Can Dündar'ı seviyoruz!
Can Dündar'ı seviyoruz!

Hüloğğğ!

ÇAĞDAŞ BAYRAKTAR
27 ŞUBAT 2016

(Yazı dışı not: Kendisiyle pek ilgili olmadığımdan kaçırdım sanırım.

Can Dündar tahliye olduktan sonra kendisinden önce hapse atılan kişilerle ilgili tek bir söz, özür, özeleştiri olarak nitelendirilebilecek bir şey söyledi mi?

Ya da "paylaşım rekorları kıran" yazısında atıf yaptı mı?

Yoksa tahsis edilen sahte muhalefetin tahtından seslenip de Fuller'in "AKP ufalanacak" dediği sürecin dümenine mi geçti?
Hangisi?)

1 yorum:

  1. CAN DÜNDAR Nobel alamaz: FG'in kurduğu «Komünizmle Mücâdele Cemiyetleri», Güney Vietnam savaşçıları ile hiç değilse (o devirde Internet olmadığından) mektuplaşırdı. Sn.DÜNDAR ise, Hong-Kong'lu ve Taiwan'lı anti-komünistlere ne tek bir tweet atmış, ne de onlardan tek bir tweet almıştır. Kapitalist-üst-akıl Nobel'i bu Amerikan-muhibbi Çinlilere verir, Dündar'a değil.

    YanıtlaSil